***Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50EUR*** (Koda kupona BD)

Prehrana za življenje.

Formulirano za vse, kar vam življenje prinese. Kvalitetna prehrana na preprost način že od leta 2012.

PROTEIN PLUS

Za boljšo prebavo

20 g beljakovin, 1 milijarda CFU mikrobiotikov in do 4g vlaknin na porcijo poskrbi za zdravo črevesje in prebavo.

Za imunski sistem
in vitalnost

20 g beljakovin, 8 vrst zelenjave in zelišč ter 11 različnih vrst sadja pomaga povečati energijo, zagotavlja optimalno podporo telesu ter pomaga vzdrževati zdrav pH.

CLEAN LEAN PROTEIN

Preproste in Prvovrstne

Edini vir beljakovin je Evropski zlati grah, ki raste na severu Francije. Produkti so izdelanipo najstrožjih standardih na vodni osnovi.

Za vas

Odličen bir beljakovin za daljši občutek sitosti. Vsebuje vseh 9 esencialnih aminokislin in je lahko prebavljivo.

Za planet

Grah je vir beljakovin, ki potrebuje najmanj vode v primerjavi z ostalimi viri. Nuzest grah je dostavljen na barkah, da zmanjšamo vpliv ogljikovega monoksida v okolje. Vsa voda, ki se porabi za predelavo se naprej reciklira kot hidracija za živali ali kot biogorivo.

GOOD GREEN VITALITY

Za vrhunsko počutje

Okrepljen s 75+ vitaminov, mineralov in drugih bistvenih hranil v najbolj biološko razpoložljivih oblikah. Njihov sinergistični učinek podpira imunost, kognicijo, proizvodnjo energije in prebavo. Je hipoalergičen, brez GSO, polnil, dodanih sladkorjev in konzervansov.

Za vaš sijaj

Polifenoli, bioflavonoidi, koencim Q10, alfa-lipoična kislina in adaptogeni so med posebnimi sestavinami, ki smo jih vključili, da bi tej formulaciji dali prednost, vam pa povrnili sijaj.

In imunski sistem

Brez slabih sestavin – Vsebuje superživila, encime, adaptogene in antioksidante.

Izjave zadovoljnih strank

"Nuzest je lajf. Že kar nekaj let sem pristašica veganskih proteinov. Poskusila sem vse kar ponuja slovenski trg. Nuzest mi je spremenil življenje. Res so dobri, okusni, počutje po njih je fenomenalno. Popolnoma vsak dan pričnem z Good Green Vitality, po treningu pa vedno popijem 2 merici vanilije. Hvala Nuzest, da si del mojega vsakdana. In ne samo mojega, tudi zvesti spremljevalec mojih otrok, ki so največji ljubitelji Kids Good Stuff. Doma imamo večjo zalogo Kids Good Stuff, okus čokolada, kot navadne čokolade."

Barbara

"Poizkusila sem mnogo proteinov in niti eni mi niso odgovarjali. Imela sem prebavne težave. Pri Nuzest tega ni. Dodajam si jih k hrani ali pijem samostojno. Obožujem okus Kava/Kokos/MCT. Priporočila sem jih prijateljicam, ki ga tudi z veseljem pijejo."

SP

"Prvi stik z Nuzest beljakovinami sem dobil v fitnes studiju. Rad bi izpostavil in tudi istočasno pohvalil Katjin strokovni pristop in odlično poznavanje tako potreb športnikov kot tudi rekreativcev glede treningov, načina treninga in tudi športne prehrane. Sam se ukvarjam z različnimi športi in odkar pijem Nuzest proizvode so moje potrebe po nezdravi prehrani izginile, izgubil sem tudi nekaj kilogramov in vsebnost maščob v telesu se je tudi zmanjšala Vsekakor bi proizvode priporočil vsakemu, tako vrhunskim športnikom kot rekreativcem in tudi ljudem, ki se ne ukvarjajo z športom za nadomestilo zdravega obroka in zaužitje še kako potrebnih vitaminov. Nuzest beljakovinski napitki se zelo dobro topni in prijetnega naravnega okusa.""

Boštjan K.

"I'm trying to reduce my carbon footprint and plant based alternatives to traditional protein supplements are a great way to do that. CLEAN LEAN PROTEIN powder is wonderful with a wide range of flavours, and both the GOOD GREEN VITALITY vitamin and the protein snack bars are a staple both for myself and for my kids. GOOD GREEN VITALITY is a nice way to get some greens and I'll often blend it with some collagen powder for a sort of super healthy pick-me-up. It can also help you cure a mild hangover :)."

Tuuli P.

''Nuzest me je prepričal na prvi požirek.Tako ja, na požirek in ne na žlico.Šejke jaz stresem vase, nisem ravno za poc, po možnosti z grudicami s čudnim priokusom.Saj veste, tole leti na marsikatero znamko veganskih proteinov, ki težko dosega v praksi, kar oglašuje v teoriji.Tisti 'njami' efekt ponavadi fali....sploh če primerjaš strukturo, barvo in okuse z ostalimi podobnimi neveganskimi produkti.Nuzestu na tem poligonu podeljujem medaljo.In aplaudiram za vse certifikate.Mislim, da lahko prepriča tudi vse ne-vegane. Dober je in zdrav in okusen.Proteinski prah z žlico vmešam v vodo in že je pripravljen postšportni obrok.Lahek in prijeten.Sem vesela uporabnica in rekreativna športnica in dodaten vnos proteinov mi še kako prav pride.Prav tako toplo pozdravljam tudi pakiranje v vrečkah, ki zelo prav pride na potovanjih.Takrat tudi obvezno vzamem s sabo Power greens prašek v vrečkah in ga po potrebi, ob hranilno okrnjenih obrokih, zaužijem in pokompenziram vnos 'žive', vitaminov in mineralov polne hrane.''

Neisha

VEČ kot SAMO BELJAKOVINE - PROTEIN +

Rastlinske beljakovine z dodanimi PROBIOTIKI ali ZELENJEM IN JAGODIČEVJEM. Za tiste, ki ste veliko na poti in nimate časa za mešanje smoothija.

– ČISTE SESTAVINE

– SAMO 5 SESTAVIN, KI JIH RAZUMETE

– 20g BELJAKOVIN NA PORCIJO

– BREZ SLADKORJA, GLUTENA, MLEČNIH IZDELKOV IN SOJE

– TRAJNOSTNA PRIDELAVA 

Vedno samo najboljše

Nuzest beljakovine so izvor evropskega zlatega graha (European golden pea), naravne in preproste. Brez filerjev, konzervansov in emulgatorjev. Nuzest se ne hvali, da je najboljši, ker želi, da se o tem prepričate sami.

Varno & trajnostno

ZA VAS: Vsak produkt je testiran za varno aktivnost mikrobov, težke kovine in alergene snovi.

IN ZA PLANET: Trajnostno narejeni vse od zrna graha do pakiranja, Nuzest produkti sledijo visokim standardom in okolju prijazni embalaži. 100% lahko reciklirate prav vsako od njih.

Preberite drobni tisk

Nuzest tako zelo verjame v svoje produkte, da vas poziva, da preberete drobni tisk. Dobre stvari pridejo v majhnih količinah in Nuzest produkti delajo z naravo in ne proti njej.

Tudi Neisha jih obožuje

Zato smo ji naredili kar svoj paket.

“Nuzest me je prepričal na prvi požirek. Tako ja, na požirek in ne na žlico. Šejke jaz stresem vase, po možnosti z grudicami in s čudnim priokusom. Saj veste, tole leti na marsikatero znamko veganskih proteinov, ki težko dosega v praksi, kar oglašuje v teoriji. Tisti ‘njami’ efekt ponavadi fali….sploh če primerjaš strukturo, barvo in okuse z ostalimi podobnimi neveganskimi produkti. Nuzestu na tem poligonu podeljujem medaljo! In aplaudiram za vse certifikate. Mislim, da lahko prepriča tudi vse ne-vegane. Dober je in zdrav in okusen. Proteinski prah z žlico vmešam v vodo in že je pripravljen postšportni obrok. Lahek in prijeten. Sem vesela uporabnica in rekreativna športnica in dodaten vnos proteinov mi še kako prav pride. Prav tako toplo pozdravljam tudi pakiranje v vrečkah, ki zelo prav pride na potovanjih. Takrat tudi obvezno vzamem s sabo GOOD GREEN VITALITY prašek v vrečkah in ga po potrebi, ob hranilno okrnjenih obrokih, zaužijem in pokompenziram vnos ‘žive’, vitaminov in mineralov polne hrane.”

 

Vsak Dan Imate Izbiro. Izberite Zdravo.

Nuzest niso samo smoothie-ji. Z njimi lahko pečete, kuhate in še marsikaj drugega.

Tudi Za Tiste Malo Bolj Zahtevne.

Kakovostne in čiste grahove beljakovine z vsemi 9-imi osnovnimi aminokislinami in kar 21g beljakovin, poskrbijo za hitro in učinkovito regeneracijo po še tako zahtevnem treningu. Brez sladkorja in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov so primerni tudi za tiste, ki želite izgubiti kilogram ali dva.

Tudi Za Tiste Malo Bolj Zahtevne.

Kakovostne in čiste grahove beljakovine z vsemi 9-imi osnovnimi aminokislinami in kar 21g beljakovin, poskrbijo za hitro in učinkovito regeneracijo po še tako zahtevnem treningu. Brez sladkorja in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov so primerni tudi za tiste, ki želite izgubiti kilogram ali dva.

Imate vprašanje? Pišite nam!