SLOVENIA

NAKUPUJ TUKAJ

VSE KAR POTREBUJETE & NIČESAR KAR NE!

Nuzest ima vizijo za prihodnost planeta, ki bo uspeval z rastlinsko prehrano. Produkti so namenjeni vsem, ne glede na starost in prehrambene navade, saj so 100% veganski, brez glutena, mlečnih izdelkov in gensko spremenjenih sestavin.

CLEAN LEAN PROTEIN

PREPROSTE IN PRVOVRSTNE

Nuzest beljakovine izvirajo iz Evropskega zlatega graha, enega izmed najbolj kakovostnih in prvovrstnih izdelkov. So brez umetnih polnil, konzervansov in emulgatorjev. Zavidanja vredno!
ZA VAS

Vsaka embalaža veganskih beljakovin je testirana proti nevarnim mikrobnim aktivnostim, težkim kovinam in alergenom. In vedno opravijo test z odliko.st in razvoj.

ZA PLANET

Trajnostne beljakovine, od kmetije do kozarca, so visokokakovostne, okolju prijazne, čisto pridelane in k vam dostavljene v embalaži, ki jo je mogoče 100% reciklirati.

KIDS GOOD STUFF

IZBOLJŠAN IMUNSKI SISTEM

Poskrbite, da vaši otroci zapolnijo manjkajoče hranilne snovi z boostom vitaminov in mineralov.
ZDRAVE KOSTI

Z 200mg kalcija in 8g rastlinskih beljakovin ima vaš otrok dobro osnovo za optimalno rast in razvoj.

VESEL TREBUŠČEK

Z mikrobiotiki za dobro prebavo in črevesno podporo.

GOOD GREEN VITALITY

ZA VRHUNSKO POČUTJE

Več kot 75 sestavin za izboljšano prebavo. Kdo pravi, da ne moremo piti zelenjave? B vitamini, magnezij in Q10 za podporo in ohranitev energije, ki se začne pri vaših celicah.
ZA VAŠ SIJAJ 

Vitamini, minerali in antioksidanti poskrbijo da boste žareli od znotraj navzven. Ker je lepota skriota v vas.

IN IMUNSKI SISTEM

Vitamin C, veganski vitamin D3, cink in mikrobiotiki poskrbijo, da boste vsak naslednji dan začelio boljše kot prejšnji.

VEDNO SAMO NAJBOLJŠE

Nuzest beljakovine so izvor evropskega zlatega graha (European golden peas), naravne in preproste. Brez filerjev, konzervansov in emulgatorjev. Nuzest se ne hvali, da je najboljši, ker želi, da se o tem prepričate sami.

VARNO & TRAJNOSTNO

ZA VAS

Vsak produkt je testiran za varno aktivnost mikrobov, težke kovine in alergene snovi.

IN ZA PLANET

Trajnostno narejeni vse od zrna graha do pakiranja, Nuzest produkti sledijo visokim standardom in okolju prijazni embalaži. 100% lahko reciklirate prav vsako od njih.

PREBERITE DROBNI TISK

Nuzest tako zelo verjame v svoje produkte, da vas poziva, da preberete drobni tisk. Dobre stvari pridejo v majhnih količinah in Nuzest produkti delajo z naravo in ne proti njej.

TUDI ZA TISTE MALO BOLJ ZAHTEVNE.

Kakovostne in čiste grahove beljakovine z vsemi 9-imi osnovnimi aminokislinami in kar 21g beljakovin, poskrbijo za hitro in učinkovito regeneracijo po še tako zahtevnem treningu. Brez sladkorja in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov so primerni tudi za tiste, ki želite izgubiti kilogram ali dva.

VSAK DAN IMATE IZBIRO. IZBERITE ZDRAVO.

Majhne stvari, ki vam polepšajo dan.

KONTAKT

+386 31 688 001

[email protected]